Blinka lilla hjärna – KammarFysikEnsemblen ger gladlynt vetenskapskonsert i Rikssalen

Inlagt den i kategorin Musik & dans, På gång.

Kvastolin KammarFysikEnsemblen

”Blinka lilla hjärna…”

Lördagen den 23 januari kl 14 ger KammarFysikEnsemblen ger en gladlynt vetenskapskonsert om universums utveckling i allmänhet och människans i synnerhet. Med hjälp av bl a slägga, lösöron, blixtar, en kyss, trasiga lampor och Tranströmer.

Musik av Mozart, Monteverdi, Tage Danielsson, Schumann, Lasse Dahlqvist, Rossini, Haydn samt en specialversion av Rule Britannia.

Medverkande: Peter Skoog violin I, Ulrika Årman violin II, Kajsa Larsén viola, Anna-Stina Mühlhäuser cello, Torbjörn Jansson humanist, Arne Sikö fysiker, Charlotte S Helin röd tråd

Lördagen 23 januari 2016 kl 14 i Rikssalen på Hallands kulturhistoriska museum, Varbergs fästning.

Fri entré till konserten – alla är välkomna!

Konserten kommer att spelas in.

ulrika svart B gbg 13 7 ans programblad

Foto: KammarFysikEnsemblen