Bondesondagen med Hallandsrelease av “Skälmarna från Falkenberg”

Inlagt den i kategorin På gång.

August Bondesons barndomshem Fågelboet i Vessigebro är öppet 14-17 med visningar och kaffeservering i trädgården.

Kl 15: Hallandsrelease av VOL#5 Skälmarna från Falkenberg med ensemble från Teater Halland.

I samband med Bok &Bibliotek i Göteborg släpper Teater Halland Vol#5  ”Skälmarna från Falkenberg” som lyfter fram författarna Carl-Johan Vallgren, Erik Lundberg, August Bondeson och Zulmir Becevic. Särskild Hallandsrelease – och smygpremiär – blir det i samband med Bondesondagen i Fågelboet.

Entré 80 kr (0-19 år fri entré)

Arr: Hallands kulturhistoriska museum i samarbete med Teater Halland, Bondesonsällskapet och Vessige-Alfshögs Hembygdsförening och Ekomuseum nedre Ätradalen.

Vägbeskrivning
Från Falkenberg: kör mot Vessigebro, följ vägen genom samhället, vid Vessige kyrka vänster till Fågelboet. Parkering vid kyrkan.

Läs mer om Fågelboet i Vessigebro