Julklappskväll torsdag 27/11 kl 17-20

Inlagt den i kategorin Butik.

Passa på att handla julklappar i lugn och ro när museets butik håller kvällsöppet. Smaka på julen i Kafé Kulknappen.

Fynda unika julgåvor med inspiration av historien och Halland – här finns klapparna för både stora och små.
Träffa några av våra leverantörer: Hamra gård med mjukt och ulligt av Ryafår och Louise Videlyck med sitt unika varbergsmönster som finns på både brickor och kuddar. Kahls The & Kaffehandel berättar om kaffebönor och rostning – få ditt julkaffe malet i butiken.

Smaka på julen – i Kafé Kulknappen står en kakbuffé uppdukad fram till kl 19.30.

I butiken säljs produkter från Halland_här av skinn och ull från Hamra Gård i norra Halland_Foto Charlotta Sandelin_Hallands kulturhistoriska museum

Produkter av ull och skinn från Hamra Gård i norra Halland

Louise Videlyck

Louise Videlycks fantastiska varbergsmotiv finns på brickor och kuddar