Leka är lag – teater för de yngsta

Inlagt den i kategorin Sportlov.

Tisdag 22 och onsdag 23 februari, 12.30 och 14.00 i Kungssalen på museet

Att det inte känns bra i magen när vuxna inte lyssnar på en är barnen i stort sett överens om. Att de skulle bli jättetrötta och ofantligt uttråkade om de inte fick leka också. Men vi får veta mycket mer genom föreställningen! Som att ett mycket bra sätt att ta sig in i en lek som pågår är att förvandla sig till ett marsvin eller en papegpoja?! Och att det går bra att få sin förälder att lyssna och minnas vad man sagt om man binder fast föräldern?! I ”Leka är lag” möter vi barns tankar om barns rättigheter i en salig blandning av tokigheter och klokheter som på barns sätt presenteras på lite oväntade men absolut kreativa sätt.

Fri entré

För barn och ungdomar 0-19 är det fri entré till museet och teaterföreställning. Vuxna betalar endast museientré 80 kr.

Förbokning

• 20 platser per föreställning
  • En vuxen per barn
  • Förbokning kan göras per telefon 0340 – 828 31 eller till sabine.svensson@museumhalland.se. Uppge namn, telefonnummer och antal vuxna och barn.
  • Avboka vid sjukdom
  • Hämta biljetter senast 20 minuter innan föreställningen börjar