Möten med minnen – visningar för personer med demensdiagnos tillsammans med närstående eller följeslagare

Inlagt den i kategorin Museet.

Möten med minnen är ett landsomfattande projekt som genomförs av Alzheimerfonden i samarbete med olika museer. Projektet genomförs tack vare finansiering från PostkodLotteriet.

Denna vecka visas utställningen Konstnärskolonin Varbergsskolan inom ramen för Möten med minnen. Visningen går i lugnt tempo och vi fokuserar på några av målningarna. Vi går runt tillsammans och sitter ned i en liten grupp och pratar om vilka tankar och känslor konsten väcker.

Visningen tar cirka en timme, vi avslutar i lugn och ro.

Fri entré. Begränsat antal platser och föranmälan krävs.
Anmälan via telefon 0340-828 45 mån-fre kl 14-16 eller e-post info@museumhalland.se Vid anmälan via e-post får ni en bekräftelse på er bokning. Anmäl er med ett mobilnummer och bådas namn om ni har anhörig eller ledsagare med er.

Fler visningar i november

Senare i höst erbjuder vi Möten med minnen – visning av utställningen Halland genom tiderna. Läs mer+