Se bilder och film från invigningen av Med saxen som pensel!

Inlagt den i kategorin Evenemang, Utställningar.

Drygt 300 personer besökte museet när utställningen Med saxen som pensel invigdes av landshövding Lena Sommestad. Nedan finns en kort film där konstnären Karen Bit Vejle berättar om hur hon går tillväga när hon klipper samt bilder från vernissagen. Läs också artikeln i Hallands Nyheter!

“Jag brukar bara sax, aldrig kniv” säger Karen Bit Vejle. Klicka på länken för att se filmen (15 sek): Karen Bit Vejle

Artikel Hallands Nyheter 5/2 2016 Tålamod bakom Karen Bit Vejles papperskonst

Vernissage. Med saxen som pensel - pappersklipp av Karen Bit Vejle. Museichef Curry Heimann hälsar välkommen.

Vernissage. Med saxen som pensel – pappersklipp av Karen Bit Vejle. Museichef Curry Heimann hälsar välkommen.

Vernissage. Med saxen som pensel - pappersklipp av Karen Bit Vejle. Landshövding Lena Sommestad inviger.

Landshövding Lena Sommestad inviger.

Vernissage. Med saxen som pensel - pappersklipp av Karen Bit Vejle.

Vernissage. Med saxen som pensel - pappersklipp av Karen Bit Vejle. Karen Bit Vejle, en ung ballerina och utställningsansvarig Åsa Axberg.

Karen Bit Vejle, en ung ballerina och utställningsansvarig Åsa Axberg.

Vernissage. Med saxen som pensel - pappersklipp av Karen Bit Vejle. Konstnären Karen Bit Vejle berättar om sina konstverk och deras symbolik.

Konstnären Karen Bit Vejle berättar om sina konstverk och deras symbolik.

Karen Bit Vejle visar utställningen

Pappersverkstad för alla besökare