Skola

NYHET! Hallands kulturhistoriska museum har fått möjlighet att erbjuda subventionerade program till skolan via kommunernas samordnare under höst 2018.

Det är Kultur i Halland/Region Halland som står för halva kostnaden av varje program. Det aktuella utbudet som vi presenterar nu gäller hösten 2018. Vi har satt ihop fyra helt olika, roliga program med workshops för olika åldrar. Vi rör oss ute på fästningen, spelar teater, introducerar museet för de allra yngsta och gör visningar tom gymnasiet. Nu har vi äntligen möjlighet att erbjuda program med fler pedagoger och lite extra allt!
Vi kommer också med hjälp av resestödet, subventionerat av Region Halland att kunna erbjuda ersättning för hela resan för skolklasser och förskolan samt gymnasiet i alla kommuner utanför Varberg i samband med att programmen bokas.
Ta kontakt med din kommunala samordnare om ni är intresserade: http://www.regionhalland.se/kultur/kulturforunga/kontakter1/kommunala-samordnare/

Karine Joen och …Vem?

Fångarna på Varbergs fästning

Bockstensmannenes gåta

Riddare och jungfrur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boka visningar i våra basutställningar ”Halland genom tiderna”, ”Konstnärskolonin Varbergsskolan” eller ”Bockstensmannen”.
Boka visningar för tillfälliga utställningar, teater och teman.

Utbud för skola vår 2018

Kontakta museilektor Åsa Axberg, 0340-828 35, eller asa.axberg@museumhalland.se. För bokning, kontakta Marie Antonsson, 0340-828 45.

Skola