Aktuell information angående Covid-19

Besöka museet

Vi följer Regeringens beslut och Folkhälsomyndighetens rekommendationer i frågan om Covid-19 och dess smittspridning. Museet har öppet som vanligt men antalet besökare som får vistas i museet samtidigt är under sommaren begränsat. Därför finns det en risk för köbildning in till museet. Kön går utomhus så se därför till att klä er efter väder. Regnponchos finns till försäljning och ett antal paraplyer finns för utlån.

Visningar

Alla guidade visningar inne på museet är inställda.

Guidade fästningsvisningar och den dramatiserade vandringen “Det blåser från norr” går som vanligt men med begränsat antal deltagare. Visningar kan komma att ställas in med kort varsel på grund av exempelvis sjukdom. På sidan Dagens visningar uppdaterar vi schemat kontinuerligt. Biljetter säljs på museet.
Förboka gärna din biljett på telefon 0340-828 30 senast dagen innan.