Museet stängt

Hallands kulturhistoriska museum håller fortsatt stängt fram till 18 januari 2021.
Verksamheten fortgår bakom kulisserna. Det finns till exempel möjlighet att se flera av våra utställningar digitalt, såsom den tillfälliga utställningen Rädd? RÄDD? 360°

INFORMATION OM CORONAVIRUSET

2020-11-04
Skärpta råd för att minska smittspridning i HallandLäs mer…Skärpta råd gäller för dig som bor i eller besöker Halland. Råden gäller fram till den 24 november, men kan förlängas.Ta ditt ansvar för att minska smittspridningen:

  • Avstå från att vistas i inomhusmiljöer där människor samlas som butiker, köpcentrum, museer, bibliotek, badhus och gym, med undantag för nödvändiga besök i exempelvis livsmedelsbutiker och apotek.
  • Avstå från att delta i exempelvis möten, konserter, föreställningar, idrottsträningar, matcher och tävlingar. Detta gäller dock inte idrottsträningar för barn och unga födda 2005 eller senare.
  • Om möjligt, undvik att ha fysisk kontakt med andra personer än de som du bor med.
  • Alla verksamheter i regionen bör vidta åtgärder så att var och en ska kunna följa de allmänna råden. Det kan exempelvis innebära att minimera antalet besökare vid samma tidpunkt, anpassa öppettiderna och erbjuda digitala alternativ.