Vill du driva museets kafé?

Inlagt den i kategorin Övrigt.

Intresserad av att driva museikafé på Varbergs fästning ?

Vi söker intresserad kaféentreprenör som vill driva museikaféet på Varbergs fästning. Kaféet är inrymt i en av fästningens vackraste lokaler med havsutsikt. Djupa fönsternischer, spår av medeltida bakugn under glasgolv och braskamin är några av detaljerna. Stora delar av museet och hela kafédelen renoverades 2014, då all inredning och kök nyanskaffades.
Kaféet som idag heter Kafé Kulknappen är en viktig del av utbudet i Hallands kulturhistoriska museum. Det ska tillhandahålla varma och kalla drycker samt kakor och smörgåsar.
För kaféet finns ett rikligt utrustat kök för kaféändamål. I lokalen finns plats för ca 55 gäster. Lokalen förvaltas av Statens Fastighetsverk och ett avtal med museet om kafédrift måste godkännas av Statens Fastighetsverk.
Kaféet bör vara öppet samma tider som museets öppettider, dvs året runt vintertid 10-16 och sommartid 10-18.
Kaféentreprenören förväntas uppfylla hälso- och miljökrav som ställs av Miljöförvaltningen, Varbergs kommun.

Vi arbetar löpande med att hitta rätta kandidater, så skicka in din ansökan snarast, dock senast den 2017-09-30

För mer information kontakta:
Agneta Svensson, tel 0340-82838
Curry Heimann, 0723-713232